freezone

share your training experience
Práve je 10 Sep, 2010 06:04

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 74 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Autor Správa
 Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 16:46 
Neprítomný

Založený: 06 Nov, 2005 19:53
Reno Reines napísal:
tak si mně, ještě jednou tě prosím, nevšímej. nevím, co to do tebe vjelo, otvírat si na mně hubu, já tě mám v prdeli, udělej totéž.

Dobre. Jen sem chtel uvest napravou miru to s vratnici a tunaky a taky to ze nejsem z Jihlavy....ale to uz vlastne vis z RW, takze ti to nemusim znovu rikat

Tak tedy cau

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 16:48 
Neprítomný

Založený: 29 Júl, 2003 17:27
no a teď můžeš jít hlídat zpátky na vrátnici. konečně.

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 16:53 
Neprítomný

Reno Reines napísal:
no a teď můžeš jít hlídat zpátky na vrátnici. konečně.

hmm tak nic no...
Chces mit tak moc posledni slovo?

Jinak mam volno (az do utery) ale fakt s vratnici nemam nic spolecneho. Je to pro tebe velke zklamani?

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 16:54 
Neprítomný

Obrázok

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 16:57 
Neprítomný

Chces abych hledal smajlika, kterym bych reagoval? Nebo si chces hrat jinak?

Sorry zrovna je predpoved pocasi na CT1 a potrebuji nutne vedet jak o vikendu bude, tak ted uz fakt musim.

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 17:13 
Neprítomný

Já ti zkusím něco vysvětlit. Už je to podruhé, co si na mně otvíráš hubu a já na to nejsem zvědavý. Nerejpu do tebe tak nerejpej ty do mně. Já fakt nejsem zvědavý na to aby mně posílal do prdele primitiv se základním vzděláním co v životě akorát zvedá činky doma protože nemá na posilovnu, žere tuňáky za deset korun a dělá práci, kterou berou důchodci na přilepšenou. Přeber si to jak chceš.

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 17:19 
Neprítomný

Založený: 11 Jún, 2007 18:50
draper

nechaj to uz, aj tak bude mat vzdy posledne slovo. vedel by som aj plnohodnotnejsie vyuzit svoj cas ;-) zamysli sa nad tym, snad neklesnes na jeho uroven, je to prilis nizko ...

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 17:23 
Neprítomný

Frosy napísal:
draper

nechaj to uz, aj tak bude mat vzdy posledne slovo. vedel by som aj plnohodnotnejsie vyuzit svoj cas ;-) zamysli sa nad tym, snad neklesnes na jeho uroven, je to prilis nizko ...

založ si dalších 8 nicků
Draper, máš Tommyho podporu:-)

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 17:28 
Neprítomný

Založený: 11 Jún, 2007 18:50
Reno Reines napísal:
Frosy napísal:
draper

založ si dalších 8 nicků
Draper, máš Tommyho podporu:-)

keby si bol aspon trosku vsimavy, tak vidis, ze som sa regol uz pred 6 tyzdnami - a urcite nie kvoli tebe, lebo keby som vedel co ma tu stretne, tak sa ani nezaregistrujem

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 17:42 
Neprítomný

Tazke ja do tebe nerejpu bezduvodne (proc bych to delal, kdyz sem ti celkem fandil?), jen me zacina trochu vadit, ze zasiras tohle forum svymi paranoidnimi predstavami o Tommym. Mel by ses nad tim zamyslet a trochu to v sobe drzet. Nebo uz i tohle forum slo definitivne do prdele?

(Jo a prosimte tam ty veci s vratici, tunaky a cvicenim sem ti uz vysvetlil, ale jeste s tim zakladnim vzdelanim at uz to je tedy komplet: Zase blbe, predstav si, ze sem to dotahl az k maturite :) Tak si to kdyztak napis do denicku at to priste zase nepopletes :)

Edit:
Tak sem si to po sobe nekolikrat precetl a zadnou urazku sem nenasel i kdyz mne napadlo neco o zakomplexovanem kulturistickem ztroskotancovi, kteremy si leci mindraky na diskuznich forech protoze v minulosti nasypal trochu vice nez je zdravo a dnes ho to nehorazne stve, protoze ma jednak zdravi v prdeli a jednak tomu jeho vysledky zdaleka neodpovidaji a kdo vi co ho jeste sere (mozna neco doma??) ale to se tebe asi netyka.... takze bud tak hodny a neurazej ty me.

Naposledy upravil Draper dňa 27 Júl, 2007 17:44, celkovo upravené 1 krát.

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 27 Júl, 2007 17:44 
Neprítomný

...řekl Mr. ROOS LION :lol:

p.s. a až ti bude ještě o pár let víc, pořád budeš bydlet u rodičů a střídavě makat MC Donalds, vrátnice a pauzírovat na sociálce, přijdeš na to, že kulturistický zkrachovanec je to nejmenší, co tě v životě můžeš potkat :lol:

Predmet príspevku:
OdoslaťOdoslané: 06 Okt, 2008 19:48 
Neprítomný

Založený: 12 Sep, 2008 08:05
Minule som skúšal tvaroh posoliť a s olejom, ako tu niekto písal a je to fakt super!

Predmet príspevku: Re: TvArOH
OdoslaťOdoslané: 17 Aug, 2009 10:55 
Neprítomný

Založený: 17 Aug, 2009 10:45
Zdravím, snad se nebudete zlobit, pokud se tady tento recept objevil, omlouvám se, ano jsem shnilý číst všechny 4 strany :D.

Potřeby:
Tvaroh ve vaničce 250 g
Mléko 150 ml
Vanilkový cukr
Cukr krystal
Vejce
Granko

Vezměte si Tvaroh ve vaničce (musí to být ten tekutý, ne pevný !!!), dejte ho do misky a přilejte mléko v množství asi takovém, aby vám zaplavilo tvaroh do poloviny. Pak si vezměte vejce, rozklepněte ho. Bílek mírně našlehejte (je pak lépe stravitelný) a ihned vypijte nebo snězte, můžete si udělat i sníh, ale není moc dobrý a mě osobně z něj občas natahuje :D. Žloutek hoďte do misky zvlášť a vysypte tam jeden vanilkový cukr. Našlehejte a ještě přidejte normální krystalový cukr a obsah obou misek promíchejte. Vzniklo vám takové žluto-bílé bahno, ale celkem se to dá jíst, rozhodně jsem to uvítal potom, co jsem dlouho nejedl nic jiného než Tvaroh-Mléko-Med. Výsledek si ještě posypte Grankem, dobrou chuť.

Profil Odoslať e-mailovú správu  

Predmet príspevku: Re:
OdoslaťOdoslané: 16 Jún, 2010 02:07 
Neprítomný

Založený: 16 Jún, 2010 02:02
nightVision napísal:
Neviete niekto aky ma obsah tvaroh od Pilos? uvadzaju len 0,5 per tuku a ze to ma 16per susinu. Neviem sa nijak dopracovat aky je tam obsah bielkovin na 100g.

A este jeden dotaz, preco sa tu tak doporucuje cottage?Kvoli lepsej stravitelnosti?

nazdar prave som si prvy krat kupil pilos a riesil som to iste co ty su to sice roky ale ak ho furt zeres a furt sem chodis tak som to vyhrabal

Tvaroh mekky (Pilos) 370 kJ 88 kcal 0.5 g 16.9 g 3.7 g Sýry měkké a tvrdé Obvyklé balení: 250 g

je to v tejto tabulke mozno si tam najdete nejake ine doplnky co ste papali zopar sa ich tam najde

http://www.lucy.cz/energeticke-tabulky/syry-mekke-a-tvrde/?sort=energie_kj
:wink:

Profil Odoslať e-mailovú správu  

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 74 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.