asi kazdy vie co su tie "bolesti chrbta" a skuma a hlada co spravit abyto konecne prestalo... Ja som tiez toho mnoho precital ci uz v casopisoch alebo na internete no jediny problem v rieseni bol vtom ze vsade pisali dovody a ako sa to prejavuje ale nikde nepisali mozne riesenia...Vieme ze cvik posobi priaznivo aj na rozne choroby chrbta...
Moje zaciatky s tymto cvikom boli asi take, ze som ho robil uplne zle a ked za mnou prisiel "borec" a povedal ako ho mam robit a ze hento a toto je uplne zle tak som ostal cely zahanbeny pred vsetkymi ludmi v posilke a prestal som ho robit... prechadzali dni mesiace roky vaha sa neustale zvysovala(teda vacsinou isla hore

) treningove vahy isli hore a zataz na krize bola stale vacsia a vacsia a postupne som zacinal pocitovat bolesti a rozmyslal jak je to mozne ked nerobim ziadny cvik ktorym by som si ich mohol znicit ...
a to bol prave kamen urazu ... ci uz som sa normalne pohyboval alebo isiel z party bolesti boli otrasne vzhladom ktomu ze som si ich skoro nijak priamo nenicil ... dokonca ked som stal v cakarni u alergologa lebo si nebolo kam sadnut som ich citil... no a teda po dlhom case asi mesiac dozadu som rozmyslal aky si dam doplnok do treningoveho dna malo to byt nieco na chrbat a hyperext... sa mi nelubia tak som sa rozhodol pre taky komplexnejsi cvik ... teda cvicim 6serii za tyzden co neni ani nejak moc... neviem ani ci mam celkom spravnu techniku alebo nie v kazdom pripade sa snazim robit to spravne a citim sa vyborne. ked po kazdej serii sa pozrem do zrkadla a vidim ako som vystrety som z toho rad ... a na moje potesenie po 2tyzdnoch som rozmyslal ze ani nejak neciitim uz moc chrbat .... no a co ma donutil napisat tuto kratku skusenost: ....
Bol som vcera na party DnB ... kazdy kto vie co to je a bol tam tak vie o com to je po 4hodinach tancovania na take tempo ist rano o 5 domov .... vzdy zniceny v bolestiach hlavne krizov kedze si vsetky tie otrasy prave oni strpia ... a cestou domov to zrazu prislo .... zamyslel som sa ... sakra mna vobec neboli chrbat som sice uplne bez energie unaveny ale
vobec ma neboli ten cvik fakt pomaha ....
A preto by som chcel tento
cvik odporucit aj ako riesenie na bolesti chrbta namiesto drahych masazi... mozete si dat par serii tohto cviku jasne ze ak nemate skusenosti tak sa urcite naucte

a uvidite ako vase telo a chrbat zareaguje ci to pomoze alebo nie
Tak a teraz budem rad ke sa zapojite aj vy